عصبانیت تندروها از شروع مذاکرات | ثابتی: مذاکره یعنی سرکار گذاشتن مردم
رویداد ۲۴| امیرحسین ثابتی، نماینده تندرو در واکنش به آغاز مذاکرات با آمریکا از شنبه، نوشت: مذاکره با امریکا یعنی سرکار گذاشتن مردم؛ چه مستقیم و چه غیرمستقیم.
تا وقتی که شریانهای اقتصادی کشور دست امثال مهدی جهانگیری، علی انصاری، حمید کشاورز، محمد شریعتمداری و... است اگر بر فرض محال امریکا تحریمها را لغو کند و ۵۰۰ میلیارد دلار هم وام بلاعوض به ایران بدهد! باز مشکلی حل نخواهد شد بلکه فقط سرمایهی سرمایهداران بیشتر خواهد شد. تنها راه تحول اقتصادی در کشور "برهم زدن نظم اقتصادی فعلی"، بازپس گرفتن سرمایه حرام خواران و بازتوزیع منابع عمومی به صورت عادلانه در بین تودههای مردم است.
وگرنه دلاری که با خبر مذاکره ۵ هزار تومان پائین بیاید، فردا با خبر مخالفت ایران با خلع سلاح شدنش ۵۰ هزارتومان بالا خواهد رفت. متاسفانه دولت پزشکیان بدون هیچ برنامهای برای اقتصاد، همان راه غلط دولت روحانی را با سرعت بیشتر در پیش گرفته. یعنی سرکار گذاشتن مردم با اخبار مذاکره و شوکهای پی در پی به قیمت ارز و چاقتر کردن سوپر سرمایه دارانی که مثل بختک به جان اقتصاد کشور افتادهاند.
این نوع افراد با باند بازی و کوک کردن عدهای ساده لوح مثل امیر حسین ثابتی و شریعتمداری به دنبال منافع فردی یا حزبی هستن.
در حقیقت پادو کاسبان تحریم هستند.
سرکار گذاشتن مون بهتر از افتادن تو چنگالهای خونین امثالته